Nfl linemen продължават да растат, излагайки здравето си на риск

От Ранди Дотинга

Репортер на HealthDay

ПЕТЪК, 5 февруари 2016 (HealthDay News) – Тъй като Денвър Бронкос и Каролина Пантерас се насочват към супербоул в неделя 50, много от тях могат да се съсредоточат върху потенциалните опасности от мозъчно сътресение, но това не е единственият риск, ,

Загрижеността за размера на играчите – особено линиите – нараства заедно с талиите на играчите. Някои изследователи сега предлагат тези спортисти да бъдат наблюдавани за здравословни проблеми.

Лекарите, работещи с наднормено тегло на Националната футболна лига и футболни футболисти на ниво колеж, трябва да са наясно с потенциала за повишено кръвно налягане, диабет и абнормни нива на холестерола “, казва Джефри Потейгър, съавтор на коментар за възможните рискове пред тези млади мъже. И рискът е особено висок при спортистите, които опаковат много мазнини около корема, добави той.

Potteiger, специалист по физическо възпитание и декан на университетското висше училище в Алендейл, Мичиган, каза, че тези играчи може да са изправени пред още по-големи рискове, след като приключат дните си на игра.

В продължение на години изследователите са проследявали все по-разширяващите се тела на футболисти. Средната тежест на офанзивните и отбранителни линейъри в колежния футбол се е разразила от около 190 паунда през 50-те до 290 килограма през 2010 г., показват предишни изследвания.

В края на футболния сезон през 2014 г., анализът на повечето отбори установи, че средният обиден линеен тежи повече от 300 килограма; Средната тежест в офанзивната линия на Университета в Мисисипи беше зашеметяваща 334 паунда. На професионално ниво, офанзивната линия на “Бъфало сметки” беше толкова тежка, че средно 332 паунда през 2014 г., сочи основната информация в проучването.

“По принцип по-големите спортисти имат по-голям успех в спорта, където размерът е определящ фактор за успеха. Това важи особено във футбола”, каза Поттейгър.

“По-големите спортисти обикновено са по-силни, по-трудни за придвижване, по-трудни за справяне и по-добри блокери.А ако отбранителните линии са по-големи, те са по-трудни за блокиране или за движение.Така че има нужда от по-големи обидни линии, От пътя “, каза той.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …