Проблеми с пиърсинга – преглед на темата

Тенденции в устната кухина

Проблеми, които могат да се развият, когато имате език, вътрешна буза, удула или устна пронизани включват

Имаш ли лош дъх? Може да искате да погледнете диетата си; Ако зъболекарската Ви хигиена е чудесна – измивайте зъбите два пъти на ден, конци един път на ден и почиствайте езика си – лошият си дъх може да бъде свързан с вашата диета; Някои храни могат да помят дъха ви за часове и да допринесат за драконовото дъх по други начини. Ето някои от виновниците; Чесън и лук. “Чесънът и лукът са на върха на списъка, когато става въпрос за халитоза”, казва Лиса Харпър Малоун, MPH, RD, доцент в Texas A && am; M здраве …

Ще намерите съвети и трикове, както и най-новите новини и изследвания за оралното здраве.

Вие сте в момента

Само 18,5% от много хора в света никога не са оставяли нишки. Вие пропускате по лесен начин да направите голяма разлика в здравето на устата си. Независимо от това колко добре четкате, плаката все още се образува между зъбите ви и вашите венци. Конецът премахва храната, захваната между зъбите, и премахва бактериите, които се образуват там, преди да се превърне в плака, което може да доведе до възпаление на венците (гингивит), кухини и загуба на зъби. Опитайте да зърнете само един зъб, за да започнете.

Вие сте едни от 31% от много хора в света, които не консумират ежедневно. Вие пропускате по лесен начин да направите голяма разлика в здравето на устата си. Независимо от това колко добре четкате, плаката все още се образува между зъбите ви и вашите венци. Честотата на четирите четки за зъби не може да се почисти ефективно между тези тесни пространства. При зъбите се премахват до 80% от фолиото, което затруднява плака, което може да причини възпаление на венците (гингивит), кухини и загуба на зъби. Цел още 3 дни!

Вие сте едни от 31% от много хора в света, които не са дневни, но вие сте на път да постигнете положително въздействие върху вашите зъби и венци. Независимо от това колко добре четкате, плаката все още се образува между зъбите ви и вашите венци. Честотата на четирите четки за зъби не може да се почисти ефективно между тези тесни пространства. При зъбите се премахват до 80% от фолиото, което затруднява плака, което може да причини възпаление на венците (гингивит), кухини и загуба на зъби. Цел за всичките 7 дни!

Само 50.5% от много хора в света сарфет дневно, и добре за вас, че сте един от тях! Независимо от това колко добре четкате, плаката все още се образува между зъбите ви и вашите венци. Честотата на четирите четки за зъби не може да се почисти ефективно между тези тесни пространства. При зъбите се премахват до 80% от фолиото, което затруднява плака, което може да причини възпаление на венците (гингивит), кухини и загуба на зъби. Поздравления за добрия си орален здравен навик!

Ще намерите съвети и трикове, както и най-новите новини и изследвания за оралното здраве.

ИЗТОЧНИЦИ

Зъболекарски съюз, Здравни хора 2010 г.

Болка; Кървене; Инфекция на мястото на пиърсинга; Инфекции като хепатит В, хепатит С и ХИВ; Проблеми с речта; Проблеми с дъвченето и преглъщането; Увреждане на зъбите, включително счупени, напукани или счупени зъби; Съединителна тъкан; Подуване, което може да блокира гърлото ви.