Нощни ужасни симптоми

Тенденции при разстройство на съня

В допълнение към епизодите на силен плач и страх по време на сън, трудно събуждане на детето, симптомите на нощните ужаси могат да включват

Вие се събуждате в средата на нощта и не можете да се събудите; Независимо дали пиете една чаша кафе твърде много по-рано, или имате много в ума си, е време да решите дали да станете или да останете в леглото; Излизането от леглото има смисъл в някакъв момент. Завъртането и завъртането безкрайно няма да помогне; Ако обаче ставате, не се отказвате за нощта. Все още се нуждаете от почивка. Така че целта ви трябва да бъде да се върнете в сън възможно най-скоро; Някои дейности помагат с това. Други, поставени …

Типичният епизод на нощния терор обикновено започва около 90 минути след заспиване. Детето седи в леглото и вика, изглежда буден, но е объркан, дезориентиран и не реагира на стимулите. Въпреки че детето изглежда будно, детето не изглежда да е наясно с присъствието на родителите и обикновено не говори. Детето може да се разбие в леглото и да не реагира на успокоение от страна на родителите.

Повечето епизоди траят една до две минути, но те може да продължат до 30 минути, преди детето да се отпусне и да се върне към нормален сън.

Ако детето се събуди по време на нощния ужас, само малки части от епизода могат да бъдат припомнени. Обикновено детето не помне епизода след събуждане сутринта.

ИЗТОЧНИК: Нощни ужаси Симптоми от

Тахикардия (повишена сърдечна честота, тахипнея (повишено дишане, изпотяване или зачервяване