Нов родителски сън, упражнения и диета

Като родител може да сте толкова зает, като се фокусирате върху бебето си, че е лесно да игнорирате собственото си благополучие.

Вашето бебе се нуждае от вас най-добре. Така че, когато сте извън маратонния етап на новороденото, е време да сте сигурни, че изваждате времето, за да се грижите за себе си.

Фокусирайте се върху тези три области, за да увеличите енергията си и да получите известен контрол.

Развитието на бебето ви тази седмица

Sleep. Ваш, това е. Сега, когато бебето ви е в движение, ще ви е нужна цялата енергия, за да сте в крак с него. Възползвайте се от по-дългото време на сън, за да сте сигурни, че получавате достатъчно затворени очи. (Ако той слиза по-рано и се събужда рано, ще трябва да следвате ръководството му. Упражнение: Разработването ще ви помогне да се настроите, да изчистите главата си и да ви даде енергия. Сутрин, докато излизате за бягство, или можете да поп в тренировъчно DVD по време на утринното време.Изглеждате и дълга разходка с бебето в носача, интелигентни закуски.Изправете смисъл да се подреждате на здрави ухапвания, които можете да вземете Като ядки, плодове и кисело мляко.По този начин няма да се изкушавате да купувате бонбони или други блюда, които могат да ви дадат бърз удар на енергия, която скоро ще потъмнее.

Времето за игра не е просто забавно за вашето бебе – това е начина, по който той научава за света. Дайте му нов обект и го наблюдавайте как го набутва в устата си, пуска го, преобръща го и го превръща, докато открива всичко, което може.

Може да забележите тези нарастващи признаци на когнитивно развитие

Може да се чудите

Разстоянието на вниманието на вашето бебе се увеличава. Той се движеше от една играчка в друга в секунди, но сега може да се съсредоточи върху същия обект за по-дълги периоди; Той започва да използва обекти правилно. Той имитира начина, по който пиеш от бутилка, набираш телефона и си миеш косата. Той започва да разбира, че всеки обект има своя собствена функция; Може да започне да посочва предметите. Когато нещо улови интереса му, той иска да се увери, че го гледате и вие.

Гняв. Дали това е емоция, която бебето Ви може да почувства? Отговорът е “да”. Ако вземеш нещо, което той иска от него, може да ти е луд; Пешеходна. Много бебета могат да направят няколко стъпки на тази възраст. Други ще са малко по-малко сигурни в себе си и ще се опитат малко по-късно; Одеяло за сигурност. Ако все още не е идентифицирал обект, който е утешил, когато е разстроен, вероятно скоро ще го направи. Това може да бъде полезен инструмент, за да му помогне да се успокои и може да бъде добра част от неговата рутина за лягане.

Защита на бебето от инфекция; Видението на бебето: какво вижда вашето бебе; Помощ за екземата на бебето ви

Ранни признаци на слуха Los; Защитете вашите деца: Вземи си снимка; Зърнени храни в дневната грижа: Въпроси, които трябва да зададете