Нехранителни награди за отслабване – Безплатно ръководство за отслабване

Даване на себе си на нехранителни награди, когато се опитвате да отслабнете, може да ви помогне да останете мотивирани в диетата за избор и план за упражнения.

По-долу има селекция от идеи за нехранителни награди за мъже и жени, които други хора, които са загубили тегло, са били полезни.

Можете да се възнаграждавате всеки път, когато постигнете мини-цел, която може да бъде всичко, което искате. Например, тя може да загуби 1лв или да постигне 150 минути активност за една седмица.

Постигането на тези мини-цели може да бъде полезен начин да продължите да вършите, докато работите по пътя към целта си за отслабване.

Отслабвам

Когато става въпрос за избор на наградите си, опитайте нещо, което ще ви държи на пътя към здравето и фитнеса, а не да ви изхвърля от курса.

Избирането на нехранителни награди може също да помогне да се преодолее навикът да се възнаграждавате с храна или напитки.

Преди да започнете плана, защо да не изготвите списък с мини-цели и да планирате лечение за всеки път, когато постигнете такъв.

По-долу са дадени някои идеи за награди, вариращи от достъпни до специални, които са използвали други хора

Имате ли някакви идеи за награди, които са работили за вас? Защо не ги споделите в полето за коментари по-долу.

5K + текущи подкасти за завършилите C25K

5.12 /

Средства за отслабване, които да ви помогнат да отслабнете здравословно, включително 12-седмичната диета и план за упражнения

Вземете тиража си на следващото ниво с нови подкасти за дипломирани дипломирани до 5K

Вземи тичане с диван до 5K

Нашият C25K план е създаден, за да стигне почти всеки на разстояние от дивана и работи на 5 км за девет седмици

Силата и гъвкавостта подкаст серия и да получите безплатен личен треньор

Сила и гъвкавост