Миксер-nixers: топ 10 опасности за пиене

Когато добрите времена започват да се търкалят, има повече, за да останете в безопасност, отколкото да предадете ключовете на автомобила си и да избегнете медикаменти, отпускани по лекарско предписание. Всъщност има сериозни опасности от пиене, които да превърнат щастливия час в пътуване до спешното отделение, ако смесвате любимия си коктейл с нещо рисково – или нещо обичайно за този въпрос.

Ето първите 10 опасности за алкохол и алкохол, които трябва да сте наясно, преди да отворите студено.

Видяхме го в Зимните олимпийски игри през 2006 г. със ски феномен Боде Милър, но без значение колко олимпийски медала имате, спортни и алкохолни проблеми.

Мисля, че част от причината, поради която употребата на алкохол е склонна да се случва в спорта, е, че става асоциация “, казва д-р Джен Берман, психолог в частната практика в Бевърли Хилс, Калифорния, член на олимпийския отбор по гимнастика от 1984 “Имате бира на плажа, когато играете волейбол, или имате ром и сайдер, когато сте на ски пистите. Проблемът е, че не е добра асоциация.

Ясно е, че има риск в спорта без добавяне на алкохол към сместа. При алкохола рискът се покачва – незначително.

Комбинацията от алкохол и спорт е много разрушителна “, казва Берман.” Очевидните последици се влошават. Вие сте много по-склонни да се нараните, когато сте имали дори едно питие, защото алкохолът забавя двигателните ви умения и вашата преценка.

Те са вековна комбинация, но тези две заедно може да означават някои сериозни последици.

Последиците от смесването на алкохол и секс са по-малко вероятно да използвате презерватив, по-вероятно е да получите венерическа болест, да забременеете или да забременеете някого “, казва Берман. С някой, с когото нямаше да спиш.

Според уебсайта на collegedrinkingprevention.gov “400 000 ученици на възраст между 18 и 24 години са имали незащитен секс, а повече от 100 000 ученици на възраст между 18 и 24 години са били твърде опиянени, за да разберат дали са се съгласили да правят секс”.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Пиле, шоколад, салати, десерти, супа